„Povești de 10” cu Elizabeth Askren

Vezi Video

Despre emisiune

O poveste cu adevărat de 10: Elizabeth Askren. Fondatoare și director creativ în cadrul TOA – Transylvanian Opera Academy, dirijoare a unor filarmonici de top, un model pentru muzicieni din întrega lume. Un interviu cu multe amintiri, despre copilăria petrecută în New York, admirația pentru celebrul dirijor Leonard Bernstein, atașamentul pentru Cluj-Napoca și viața în România, expuse prin vocea caldă și prezența extrem de plăcută a invitatei noastre.

Despre Invitat

Elizabeth Askren și-a construit o carieră în plină ascensiune, prin susținerea unor muzicieni din întreaga lume, fie de pe podium, ca dirijor al unor filarmonici de top, ca educatoare la academia ei de operă din Transilvania și ca vorbitor pe probleme de leadership, diversitate și nu numai. După cum a descris-o ziarul Făclia: „siguranța, autenticitatea și gesturile sale precise au captat atenția tuturor”. Spectacolele recente includ debuturi în Europa cu Filarmonica de Stat din Transilvania, Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Orchestra Franche-Comté Victor Hugo din Franța, iar în Statele Unite cu Opera din Dallas și Opera Kentucky.

Despre format

„Povești de 10” este un produs media, un videocast, parte a proiectului RUA Media. Prin acest format ne propunem să spunem poveștile autentice, inspiraționale, de succes, ale românilor care au reușit să performeze în toată lumea.