„Povești de 10” cu Alexandra Timar

despre bunătate, voluntariat și asociația „Îngeri pentru suflete”

Vezi Video

Despre emisiune

„Peste 200 000 de copii merg seară de seară flămânzi la culcare, în România”. Un interviu emoționant despre o realitate, și-anume situația a sute de mii de copii și vârstnici din România. Alexandra Timar, în dialog cu Dan Negru, este creatoarea unei „rețele a binelui”, un model de bunătate, prin voluntariat, ce ne îndeamnă la introspecție, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

Despre Invitat

Alexandra Timar este fondatoarea “Îngeri pentru suflete”, o asociație ce are ca scop sprijinirea copiilor și bătrânilor cu posibilități materiale reduse. Întreg proiectul s-a născut din dorința de a ajuta copiii și vârstnicii din comunități defavorizate ale României, de a face bine, de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care n-au mai zâmbit de multă vreme. Asociația are peste 300 de voluntari din țară și străinătate, personare care au reușit, până în prezent, să aducă bucurie și speranță pentru peste 50.000 de persoane.

Despre format

„Povești de 10” este este un produs media, un videocast, parte a proiectului RUA Media. Prin acest format ne propunem să spunem poveștile autentice, inspiraționale, de succes, ale românilor care au reușit să performeze în toată lumea.