Fii de 10 cu Indrei Rațiu

despre români, monarhie și Ion Rațiu

Vezi Video

Despre emisiune

„Dacă ții cu adevărat la țara ta, fă ceva pentru țara ta, însă în fiecare zi”, o lecție de patriotism predată de Indrei Rațiu, în interviu cu Dan Negru, împărtășind câteva din crezurile tatălui și omului politic Ion Rațiu. Un interviu de excepție despre proiectele de țară, românii de pretutindeni, democrație sau monarhie.

Despre Invitat

Indrei Raţiu este pedagog, fost jurnalist al BBC, Rediffusion şi London Evening Standard, implicat în lansarea programului international de dezvoltare executivă al INSEAD. Fost consultant de dezvoltare managerială pentru IBM, Schlumberger, BP, ICI şi Banca Mondială, Indrei Rațiu este membru fondator a ICM – InterCultural Management Associates (Paris), al Fundaţiei Pro Patrimonio, al Asociaţiei Transilvania Fest şi al Centrului Raţiu pentru Democraţie (Turda, România).

Despre format

„Fii de 10” este primul produs RUA Media, un videocast prin care ne propunem să îi aducem alături de noi pe cei mai frumoși români, personalități care prin activitatea lor ne inspiră pe toți cei în căutare de modele.