„Fii de 10” cu Dan Dungaciu

despre români, România, brandul de țară, diaspora și geopolitică.

Vezi Video

Despre emisiune

Un interviu cu Dan Dungaciu, în dialog cu moderatorul emisiunii, Dan Negru, despre relația României cu comunitățile din diaspora, despre brandul de țară, istorie sau geopolitică în contextul actual. Într-una din intervenții, invitatul emisiunii surprinde foarte bine o trăsătură a românilor care au emigrat din țară : „în diaspora, simțul, dorul de țară este de altă natură”.

Despre Invitat

Dan Dungaciu este un sociolog și geopolitician român, profesor universitar la Catedra de Sociologie a Universității din București, coordonatorul Masteratului de Studii de Securitate al aceleiași universități, director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române și președintele Fundației Universitare a Mării Negre din România. A fost Secretar de Stat în MAE de la București și consilier pentru integrare europeană la Presedinția Republicii Moldova. La Chișinău a fost decorat cu Premiul de Stat „Ordinul de Onoare”.

Despre format

„Fii de 10” este primul produs RUA Media, un videocast prin care ne propunem să îi aducem alături de noi pe cei mai frumoși români, personalități care prin activitatea lor ne inspiră pe toți cei în căutare de modele.